Aquest dissabte 20 tindrà lloc la tercera sessió de participació ciutadana

  • 16/04/2013
Aquest dissabte 20 tindrà lloc la tercera sessió de participació ciutadana

Després de les dues primeres sessions celebrades els passats dissabtes 16 de març i 6 d’abril, arriba la tercera i darrera sessió de participació ciutadana de la fase d’avanç del POUM. En aquesta sessió es parlarà sobre dos aspectes bàsics, el model de desenvolupament urbà i el sistema de mobilitat.

Pel que fa al model de desenvolupament urbà, a partir de les dinàmiques que es realitzaran, es tractarà de definir quin model urbà ha de caracteritzar l’evolució de la ciutat de Banyoles en els propers anys.

En referència al sistema de mobilitat, es tractarà d’identificar quines són les principals potencialitats i àrees de millora que presenta Banyoles, i es parlarà dels diferents sistemes de mobilitat existents: mobilitat de vianants, bicicletes, transport públic i vehicle privat. Les dinàmiques tindran per objectiu prioritzar quins d’aquests sistemes han de potenciar-se a la ciutat i quins són els punts de millora de cadascuna de les xarxes.

Les dinàmiques es plantegen amb un format plenament participatiu, i són els i les assistents els qui, a partir del treball en petits grups sobre plànols, realitzen les diferents propostes de millora. Aquestes propostes són recollides per l’equip de participació ciutadana i són trameses als diferents equips tècnics encarregats de la redacció del POUM.

Per tant, és molt important l’assistència del màxim de ciutadans, per tal de recollir el màxim número de propostes que enriqueixin el contingut del POUM, document bàsic pel futur de

la ciutat.

Us hi esperem, podeu confirmar la vostra assistència enviant un missatge a partir del qüestionari de contacte del present web.